Forum formatting and Firefox

Having difficulties with AvCanada Forums, the internet etc.. ask your questions here.

Moderators: ahramin, sky's the limit, sepia, Sulako, North Shore

Post Reply
Message
Author
User avatar
SierraPoppa
Rank 4
Rank 4
Posts: 277
Joined: Sat Jun 05, 2004 2:53 pm

Forum formatting and Firefox

#1 Post by SierraPoppa » Tue Mar 22, 2011 9:02 am

Recently when I use Firefox (either 3.6 or 4) as my browser all forum formatting disappears and I'm left with a white page with text.

With either Internet Explorer or Google Chrome the site appears as it should.

Why is this?
---------- ADS -----------
  

User avatar
Brewguy
Rank (9)
Rank (9)
Posts: 1081
Joined: Tue Jan 03, 2006 7:49 am

Re: Forum formatting and Firefox

#2 Post by Brewguy » Tue Mar 22, 2011 9:28 am

I do know of one thing that most certainly does cause that problem...

Do you happen to have AdBlocker Plus installed as an add-on with your Firefox? And if so, is it enabled for the site?

The banner ad that appears near the "Who is chatting" area near the top of the page, is considered part of the forum (phpBB software) graphics. If you block that ad, all forum graphics disappear and you're left with an unformatted, plain text on white screen version of the forum.

If you disable ABP for this site, everything comes back.
---------- ADS -----------
  
Cheers,
Brew

User avatar
SierraPoppa
Rank 4
Rank 4
Posts: 277
Joined: Sat Jun 05, 2004 2:53 pm

Re: Forum formatting and Firefox

#3 Post by SierraPoppa » Tue Mar 22, 2011 11:01 am

Problem solved thanks very much Brewguy. :supz: :prayer:
---------- ADS -----------
  

Post Reply

Return to “Internet and Computer Help”